laatste update: februari 2021

De gemeente Linden bestond van oudsher tot 1 augustus 1942. Vanaf die datum ging zij op in de gemeenten Beers en Cuijk en Sint Agatha. De gemeente bestond uit drie dorpen of gehuchten: Groot-Linden, Klein-Linden en Katwijk. Groot-Linden werd op 1 augustus 1942 toegevoegd aan de gemeente Beers, Klein-Linden en Katwijk maakten vanaf die datum deel uit van de gemeente Cuijk en Sint Agatha.

Maak onderaan de pagina uw keuze uit de beginletter van de door u gezochte familienaam.

Opmerking: Alle familienamen beginnend met dezelfde letter zijn ook weer alfabetisch gerangschikt. Gezinnen met dezelfde familienaam (bijvoorbeeld Smits) staan alfabetisch gerangschikt op de voornaam van het gezinshoofd. Komt de naam van een gezinshoofd meerdere keren voor (bijvoorbeeld Hendrikus Jansen), dan is de huwelijksdatum bepalend geweest voor de volgorde.

Opmerking: Het zou kunnen dat ik op basis van de archiefgegevens een enkele keer een onjuiste conclusie heb getrokken. Dat geldt met name voor de periode van vóór 1811. Zo werden in de trouwboeken vaak uitsluitend de namen van de bruidegom en bruid vermeld en in de begraafboeken slechts de naam van de overledene. Mocht u iets tegenkomen waarvan u denkt dat ik gegevens verkeerd heb geïnterpreteerd, dan kunt u mij dat laten weten via het contactformulier.

Tip: om snel iets te kunnen vinden, kunt u het beste gebruik maken van de werkbalk Zoeken. Die kunt u oproepen door Ctrl+F in te drukken of via Bewerken te klikken op: Werkbalk Zoeken tonen.

Familienaam beginnend met:
Linden-A
Linden-B
Linden-C
Linden-D
Linden-E
Linden-F
Linden-G
Linden-H
Linden-J
Linden-K
Linden-L
Linden-M
Linden-N
Linden-O
Linden-P
Linden-R
Linden-S
Linden-T
Linden-U
Linden-V
Linden-W
Linden-Z